maanantai 1. elokuuta 2011

Mansikkakaappi

Viime aikoina olen tuunannut tällaista jännän kannun muotoista kaappia. Kaappi oli alun perin haalean keltainen, ja ostin sen jo viime syksynä Porista kirpparilta. Mansikka-aiheen kaappi löysi ikkunastaan olevasta mansikan kuvasta.


Projekti lähti liikkeelle tästä hailusta värimaailmasta.Kaappi alkuperäisessä asussaan.Krakeloin pinnan punamultaisen värin avulla vanhahtavan näköiseksi. Samalla kaapin tunnelma muuttui mansikkamaisemmaksi.Sitten kaappi sai "kermavaahtokuorrutteen" ja sisälleen raitakangasta ja mansikankuvia.Nukkekoti ja Lelusta jo aikoja sitten ostamani mansikka-astiat tulevat esille tähän kaappiin. Aiheen ympärille pitää kehittää kuitenkin joku satumainen juju ja astioiden esilletuomiseksi myös jokin jännä ratkaisu.


Kaapin oveen on tulossa pitsiverhot. Jossain välissä pitäisi tehdä mansikkakakku ja vaikka mitä... Ja projekti jatkuu...


4 kommenttia:

 1. Oih, ompa ihana!! (^^)
  Miten "kuorrutus" on tehty..??

  Irina

  VastaaPoista
 2. No olet kyllä taas onnistunut tuunaamaan kaapin TOSI hienoksi ja ihanaksi!

  VastaaPoista
 3. Irina: Kuorrutuksen olen tehnyt 3D-maalilla, jota sai paikallisesta askarteluliikkeestä, mutta se on nyt poistunut valikoimista... harmi, minä kun pursotin suurimman osan tuohon katolle!

  VastaaPoista
 4. Sun täytyy tehdä sinne vielä erilaisia tasoja että saat nuo ihanat astiat kaikki näkyviin =)

  VastaaPoista