keskiviikko 17. elokuuta 2011

Ei mitään uutta

Oi, voi, kun 1:1 -elämässä on niin paljon puuhaa, ettei ehdi keskittymään nyt minijuttujen tekoon... Sentään joskus kerkiää käymään kirpparilla, ja eilen löytyivät nämä.Tämä korkea kaappi on aika erikoinen. Sopii mielestäni johonkin kauppaani niin, että ovet ovat selkosen selällään, ja hyllyt täynnään tavaroita.


4 kommenttia:

 1. Mistä näitä aarteita oikein löytyy kaikkien MUIDEN silmiin? :O Onko jossain joku kirppariuniversumi, joka ei ole samassa todellisuudessa mun kanssa? :D Vau...

  VastaaPoista
 2. Eipä tuollaisia aarteita kohdalleni löydy, kun ei täällä ole hyviä kirppareitakaan :( Aivan ihana tuo ruusuinen maljakko ja seinälamput!

  VastaaPoista
 3. Ihan samaa olen täällä Hannelen blogikuvia katsellessani miettinyt, että onko Pori nukkisharrastajan kirppstaivas! Niin kivoja löytöjä aina. Me käydään tyttären kanssa tätä blogia silmät suurina ihmettelemässä ja aina välillä vitsaillaan, että uskaltaako katsoa ollenkaan, tiedä mitä ihanaa taas on ja sitten "sattuu" :) No, oikeasti ei satu, on niin kiva ihailla näitä!

  VastaaPoista
 4. Itsellä on tuo sama kaappi, se kuuluu alunperin keittiönkaappi-sarjaan. Muistaakseni sitä on myyty ainakin siinä Nukkekoti ja Lelu- nettikaupassa.

  VastaaPoista