perjantai 18. helmikuuta 2011

Norsu ja klovni

Jo kauan on ollut suunnitteilla uusi miniprojekti: Surullisen klovin sirkusvaunu. Klovnin ostin kirpparilta jo aikoja sitten. Löytö olikin aivan mielikuvieni mukainen: surullinen ja vähän resuinen jo valmiiksi. Myös sirkusvaunun pohjan eli pyörät ostin silloin samalta kirpparilta. Homma on ollut haaveilu- ja suunnitteluasteella siis jo pitkään. Eilen löysin tähän projektiin vanhan keinuvan norsun (maksoi vain 0,50€). Se on hellyttävä kuluneisuudessaan ja sopii loistavasti tulevaan sirkusmaisemaan ja klovin sirkusvaunun viereen. Tästä tulee mulle ihana projekti, jossa yhdistyy suru ja ilo, kuluneisuus ja sirkuksen loisto, nuhjuisuus ja värikylläisyys, arkirealismi ja satu ja lumous... Saas nähdä, koska aloitan... sirkusvaunun teko, kun ei ole mitään yksinkertaista puuhaa...

7 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen projekti! Hei löytyykö tämä blogi blogolistalta? Olen usein yrittänyt etsiä, mutta silmiin ei osu.. se vanhahan oli?

  VastaaPoista
 2. En ole muistaakseni tätä mihinkään listoille laittanut.

  VastaaPoista
 3. Korjasin heti asian: minut löytää nyt Blogilistalta.

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja olet löytänyt kirppiksiltä! Luin heti ekat kymmenen sivua, pitää palata myöhemmin vielä vanhoihin julkaisuihisi :)

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi!! Onneksi tulit Blogilistalle, sieltä minä sinut bongasin!!

  VastaaPoista
 6. Jotain mieletöntä on siis taas luvassa!!

  VastaaPoista