maanantai 13. heinäkuuta 2009

Kasvihuoneilmiö ja muita ostospaikkoja

Tulipahan tehtyä muutaman päivän kesälomareissu lounaiseen Suomeen. Kesäistä maalaismaisemaa oli ihana katsella. Ja matkan varrelta tuli osteltua kaikenlaista miniäkin. Erikoisin ostospaikka (ja ihanin) oli Kasvihuoneilmiö-niminen paikka (se oli moottoritien varrella Turusta Helsinkiin päin), joka yllätti joka suhteessa. Rakennuksen ulkokuori kuin jokin teollisuushalli, mutta sisältö aivan muuta. Ensin astuttiin kahvilaan, joka oli sisustettu eriparisin blyysisohvin ja itämaisin kalustein. Oli suihkulähteitä ja kristallikruunuja ja kaiken kruunasi elävä pianomusiikki. Itse myymälä oli lattiasta kattoon sisustettu itämaisin kalustein ja siellä täällä kaikenlasita sisustustavaraa. Ja kaikki myytävänä. Lisäksi oli toinen huone, joka oli kuin salainen puutarha runsaine silkkikukkineen. Ja kaikki taas myytävänä. Minä ostin yllä olevat tavarat. Mm. mukaan tuli kiinalainen sohvakalusto, rummut, silkkikukkia, joutsenia ja pöllö.


Turun Manhattan-kirpparilta ostin sekä yllä olevat että alla olevat.


Turusta löytyi sammalmäkiä, kaksi herrasmiestä, kristallikruunu ym.Salon Mathildedalin ruukkitehdasalueelta olevasta kirppiksestä ostin mm. muutaman posliiniastian.


Silkkikukan ja kalataulun ostin jostain suoramyynnistä.

Ja Biltemasta tietenkin kaikkien himoitsemia sytykkeitä! Ostin niitä jopa kaksi säkkiä eli 10 kiloa, kun kerran halvalla sai!Tällaista tällä erää. Nyt on kiva hypistellä ostoksia!

1 kommentti:

  1. Mulla ei ole aavistustakaan mihin sä kaikki noi laitat, mutta mä uskon, että sä löydät niille paikat.

    VastaaPoista