maanantai 27. heinäkuuta 2009

Forssan ostokset

Eiliset Forssan Vanhan ajan lelumarkkinat olivat taas menestys hankintojen suhteen. Lisäksi kävin yhdellä paikallisella kirpparilla ja myös sieltä tein minilöytöjä. Yläkuvassa pieni asetalmaotos kummistakin (markkina- ja kirppisostoista). Alemmassa kuvassa Forssan markkinoiden tunnelmaa. Itse olen kuvassa vasemmalla kumartuneena punapaitaisena (musta kassi olalla) Doloreksen pöydän ylle.
Ostin mm. japanilaisia herkkuja, pullaa, jäätelöä, purkkeja, kulhoja ym....


... väkeä itämaiseen palatsiin, itämaisia pulloja, ihanan kaapin...


... metallikaluston, kangasta, chenilleä, kukkakitin...


... lisäksi Forssan kirpparilta mm. ruukkuja.


Hieno reissu oli! Kiva oli tavata netistä tuttuja. Terveisiä kaikille. Ja kyllä meikäläinen tässä aloittelee taas minijuttujen tekoa...

5 kommenttia:

 1. Moi!

  Oli kiva tavata ja taisit kyllä saada aikamoista painostusta minijuttujen tekemiseen... kaikki sanoivat, että nyt hommiin, kun teet niin ihania juttuja ;o) Hauskaa kesän jatkoa!

  Hanna

  VastaaPoista
 2. Oih.Viherryn... Juuri noita itämaisia pulloja olen toivonut uudestaan löytäväni. Ostin joskus niitä helsingistä itämaisesta kaupasta ja en enää tiedä/nuista mikä liike se oli. Myös nuo useimmin kai kreikasta tuodut ruukun näköiset hajuvesipullot ovat olleet hakusessa. Sinulla yhdessä kuvassa vasemmalla rivissä. Ihania löytöjä sinulla!
  T:Rosali66

  VastaaPoista
 3. Siis mie kyllä oikeesti kadehdin siun aikaa saavuutta ja silmää tehhä noita löytöjä. Pitäs itteensäkkin ottaa niskasta kiinni jotta jotain mini rintamalla valmistuisi.

  VastaaPoista