maanantai 3. helmikuuta 2014

Red Hat Fantasy ja Silhouette

 Meneillään on uusi projekti, joka liittyy hattuihin. Kirpparilta ostettu rikkinäinen tarjotin ja iso punainen hattulaatikko muodostavat yhdessä ison hatun, jonka sisälle tulee hattuja ja muuta kivaa! Tulossa siis todellinen Red Hat Fantasy!
Hatun sisällä oleva tausta on tehty peilikalvosta.
 Hattu lepää hyvin varta vasten sille tehdyssä telineessä. Etuosaan on tulossa vielä vaikka mitä! Samoin koko hattu tulee saamaan runsaan kukka ym. kuorrutuksen :)
Tässä yksi minihattu ison hatun sisällä.
Ison hatun etuosaan on tulossa mm. iso viuhka, jonka osat leikkasin tänään Silhouette Portrait -leikkurillani. Leikkuri on erittäin monikäyttöinen, sillä sillä voi skaalata portaattomasti kuvien kokoa. Jälki on laadukasta.
Minulla on Silhouetten pienempi malli Portrait, joka leikkaa A4-kokoisia papereita. Isosisko Cameo leikkaa isompia aloja.
Tässä muita Silhouettella leikattuja kuvia. Kuvat olen kopioinut netistä, muokannut niitä ja liittänyt ne Silhouetten omaan Studio-ohjelmaan leikkauslinjojen määrittämiseksi. Laitteella voi toki leikata valmiita kuvioita tai piirtää itse. Tarkoituksenani onkin luoda laitteella ihan oma Silhouette-mallisto!

 Leikkausjälki on kuin pitsiä, vaikka se on leikattu paperille. Silhouettella voi myöskin leikata kangasta, vinyyliä ym. Erittäin monipuolinen laite siis.
Leikkelin myös nukkekotikokoon lusikoita, haarukoita ja veitsiä. Ruokailuvälineet tarvitsevat vielä lusikkakuppien painaumia ja varsien taivuttelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti