torstai 12. joulukuuta 2013

Kaksi ihanaa löytöä

 Löysin tänään Porista kirpparilta kaksi mielenkiintoista aarretta. Hieno avautuva lyhtytalo ja vuodelta 1987 peräisin oleva suomalainen Nukkekodin niksikirja.
 Talon etupuoli....
 
 Talo avautuu molemmilta sivuilta. Keskelle jää ylös yksi kerros ja alakerros.
Talo takaapäin nähtynä. Tämän peltitalon voi maalata mieleisekseen... kunhan vaan tietäisin, kenen talo tämä voisi olla... hm...

4 kommenttia:

 1. Tuo lyhtytalo on kyllä mielettömän hieno, mahtava löytö todellakin!

  VastaaPoista
 2. Upea talo! Sinä tunnut usein löytävän kaikkea hienoa kirppareilta, enemmän kuin ehdit toteuttaa - eipähän inspiraatiot lopu kesken :) Kun ehdit, niin kerro millainen tuo kirja on, ihan uusi tuttavuus minulle.

  VastaaPoista
 3. Hei! Minimaailmoja on todellakin enemmän kuin koko elämäni aikana kerkiän toteuttaa... mutta nautin valinnanvapaudesta, että voi oikeastaan tehdä mitä vain ja tarvikkeet löytyy valmiiksi kotoa. Tätä kirjaa en olekaan ennen itsekään nähnyt. Kirjan kuvat ovat piirrettyjä ja mustavalkoisia. Tällaiselle minihullulle on kuitenkin kirjassa yllättävän paljon uusia ideoita ja kierrätystavaravinkkejä.

  VastaaPoista
 4. Löydät usein sieltä Porin suunnalta hienoja tavaroita, täälläTurku-Kaarina-suunnalta ei löydy mitään. Pitäisköhän Pori siirtää Turkuun?

  VastaaPoista