maanantai 5. marraskuuta 2012

Kirppiskierrokselta

 Kirppiskierrokselta on tarttunut mukaan taas kaikenlaista. Kellotaloon saa tietenkin kellokaupan. Metallihäkkyrästä sukeutuu joko puutarhamaja tai kioski.

 Valkoinen kärry on hieno alusta minipuutarhalle. Pyramidi menee tietenkin egyptiläiseen hautakammioon. Rottinkinen kärry sopii vaikkapa torimyyjälle tai vastaavalle.

 Kalusteitakin on löytynyt ja iso kasa pieniprinttisiä kankaita.

5 kommenttia:

 1. Ompa hienoja löytöjä! Kellotalo näyttää hauskalta. Olen yrittänyt etsiä pienikuvioisia kankaita kangaskaupoista, mutta kirppareiltakin saisi.

  VastaaPoista
 2. Oi, kun on ihanii löytöjä aivan upeita. Miulla on arvonta tervetuloa osallistuun. Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 3. Hei Hannele! Aivan hurmaava blogi sinulla! Löysin tänne, kun etsin vinkkejä piparitaloon, ja varmaan tulee täällä vierailtua vastakin. Meillä on vireillä samantapainen piparkakkutalo kuin sinulla se viimetalvinen. Mitä käytit niissä valkoisissa "pursotuksissa", esim. räystäistä valuvissa jääpuikoissa? Meillä on kokeiltuna jo yksi jos toinenkin materiaali, mutta vielä ei ole löytynyt ihan sitä oikeaa.

  VastaaPoista
 4. Hei, Sirpa! Valkoiset pursotukset ovat pikasilotetta, muistaakseni Oiva-nimistä. Rautakauppatavaraa siis. Apteekista ostin ison ruiskun ja sillä pursotin. Piparitalo on ollut nyt vuoden samassa tilassa kuin viime vuonna. Odotan sopivaa aikaa, jotta pääsisin jatkamaan projektiani... mm. piha on kesken ja talon sisätilat on vielä tekemättä. Piparitalo on ihana projekti!

  VastaaPoista
 5. Hei,
  blogissani on tunnustus sinulle.

  VastaaPoista