sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Uusi saha ja uusi uimahalli

Eilen oli hieno päivä! Kultamuru sanoi, että ostettaisko mulle uusi kuviosaha? No, käytiin sitten kaupassa katsomassa ja eikä aikaakaan, kun tulimme Proxxonin lehtikuviosahan kanssa kaupasta ulos! Nyt olis sitten vanha lehtisaha myynnissä halvalla. Merkkiä en muista, mutta ostettu aikoinaan Talousmarkasta. Minut tuntevat ja sahasta kiinnostuneet, yhteyksiä. Vain nouto paikanpäältä täältä Porista.


Uusi lehtisahani: Proxxon DSH
 Lauantaina meillä oli myös mahdollisuus päästä ilmaiseksi tutustumaan Porin uuteen uimahalliin. Hieno paikka oli, ja meikäläinen viihtyi etenkin monissa erilaisissa vesihierontapisteissä. Vain yhden kerran uskalsin käydä liukumäessä... oli se niiin hurja!

Ja ajatukset pyörivät piparitalossa...

6 kommenttia:

 1. Mitäs vanha maksaa ja onko ehjä? =)

  VastaaPoista
 2. Mistä Porista saa Proxxon DSH ja mitä maksoi?

  VastaaPoista
 3. Hei, onko tuollaista vaikea oppia käyttämään? Ainakaan käsisahalla en saanut suoraa aikaiseksi, lähti kyllä niin iloisesti vinoon, että piti isä kutsua apuun (hän on puuseppä ja osaa todellakin sitten sahata vaikka millä).

  VastaaPoista
 4. Heippa, Anu! Ajattelin pyytää 30 erkkiä. Kiinnostaako? Ehjä on. Voit tulla meille kattoon. Ota P:aan yhteyksiä!

  Merja: Proxxoneita myy Porissa APT. Mä sain tingattua omani pariinsataan, kun oli vissiin vanhaa mallia.

  Kirsi: Tähän asti olen sahannut huonekalut käsin ja olen silläkin suoraa saanut. Tarkoitus on jatkossa sahata myös huonekaluja sähköisesti, kun se on fysiikalle ystävällisempää.

  VastaaPoista
 5. Heippa Hannele,
  joko se vanha sahasi meni kaupan? Jos ei niin täällä olisi kiinnostunut.

  VastaaPoista