maanantai 4. heinäkuuta 2011

Nyt on pomppufiilis!

Menneenä viikonloppuna oli vauhdikasta! Lauantaina oltiin Turussa shoppailemassa, katsomassa keskiaikaisia markkinoita ja tietenkin Nukkekoti Asuntomessuja. Nukkekotinäyttely oli tosi antoisa, sillä esillä oli monien taitavien tekijöiden minejä. Oli ihanaa tavata myös tekijöitä mm. Titta Saarinen ja Marja Nurmi ja rupatella nukkisjuttuja! Taloja ja minejä oli kolmessa huoneessa, joten katseltavaa riitti. Myös keskiaikaiset markkinat olivat hieno kokemus! Minejä löytyi myös markkinoilta. Ostin mm. minikuksan ja tuohikorin.Päivä oli todella kuuma ja päättyi ukkosiin ainakin täällä Porin päässä, ja minä sain lämpöhalvauksen tai jotain... Nousi kuume ja olo oli tosi huono. Pelkäsin, etten pääsisi seuraavana päivänä täällä Porissa olleisiin Farmari-messuihin, mutta onneksi kuntouduin sen verran, että päästiin sinnekin. Ja kyllä kannatti sekin, sillä minun TV-suosikkihahmoni, Munamies esiintyi siellä! Miniatyyri sekin, sillä hänen mottonsa onkin, että "Pieni muna, suuri sielu." Ihana Muna ansaitsi kyllä voittonsa Putous-ohjelmassa. Niin sitä minäkin jammailin Pomppufiilis-musiikin tahtiin Munan kanssa!


Maatalousmessuilla oli paljon nähtävää mm. suloisia pikkupossuja!!!!! Kädentaitojakaan ei ollut unohdettu, sillä niiden tekijöitä oli ilahduttava määrä paikalla.


Ja sitten tämän päivän miniatyyrituotos: tyttäreni tekemä Legolas-hahmo Taru sormusten herrasta. Hahmo koristaa hänen itse koristelemaansa syntymäpäiväkakkuaan. (Kuva on kellertävä, koska se on otettu eilen illalla sähkölampun valossa.)


Hyvää 16-vuotis syntymäpäivää Elina ja onnea myös unelmiesi koulutuspaikkaan pääsemisestä! Tänään herkutellaan!5 kommenttia:

 1. Kiva postaus:) Onnittelut tyttärelle! Upea kakku:))

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Oli kiva tutustua eilen, nyt kuule on ideoita mielessä omaa putiikkia varten vaikka kuinka. Kirppiskierrokselle pitää lähteä, niin kivoja löytöjä olet tehnyt.
  Kiva kun täältä blogista näkee sun juttuja, tullaan kyllä S:n kanssa ihan livenäkin joku kerta katsomaan, eikös :)?

  VastaaPoista
 3. Moi, Mari! Tervetuloa kylään! Saitkos sen yhteystietolomakkeen S:ltä? Siinä on sähköpostiosoite ja puh. nro, jotta voi olla yhteyksissä.

  VastaaPoista
 4. ONNEA ONNEA ELINALLE !!! Halaukset täältä pohjois-satakunnasta. Ja tosiaan olitte mahtavissa näyttelyissä ! Hienoja kuvia :)
  T: sanna ja muut

  VastaaPoista
 5. Itsekin kävi nukkekoti-asuntomessuilla ja WOW! Paljon nähtävää ja semmosta turkulaisen sydäntä lämmintävää...mm Matti&Teppo kassi. Sulla on kivat sivut! Itse pitkästä aikaan edes blogistaniassa...

  VastaaPoista