sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Pipariks meni!

Kyllä nyt kuulkaa meni pipariks tää juttu... ja tää talo... Tästä on nimittäin tulossa Hannu ja Kerttu - sadun piparkakkutalo. Ihana kultani sanoi tässä tänään iltapäivällä, että tehdääs nyt se piparitalo. Minulla ei ollut edes vielä mitään mielikuvaa siitä talosta, sen koosta tai muustakaan. Puolen tunnin suunnittelu ja sitten autotalliin sahaamaan vanereita. Siis kulta sahas ym. ja minä hioin. Vielä on talossa parantamisen varaa, sillä ikkuna tuli liian alhaalle. Sitä täytyy siis hieman suurentaa. Mutta tässä siis tulevan piparkakkutalon aihio!

Sisälle tulee tietenkin takka valurautapatoineen. Lisäksi pieni pöytä ja tuoli ja noidan sänky. Yläkertaan tulee ullakko, jossa majailee noidan kissa. Talon ulkopuolelle tulee Hannun vankila. Lisäksi talon ympärille tulee (jos vain saan mahtumaan) metsäistä luontoa. Kokonaisuudesta tulee hyvin runsas taattuun satumaiseen tyyliini. Luvassa on siis paljon piparia, karkkeja, värejä...Noita jo odottaa talon valmistumista... Varokaa lapset...

5 kommenttia:

 1. Hieno talo!!! Ja akka on näköjään jo paikalla vahtimassa rakennustöitä:D

  VastaaPoista
 2. Oi, kuulostaapa mahtavalta projektilta! Odottelen mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää. :)

  VastaaPoista
 3. Vau Vau mikä talo. Silmissäni jo näen miten hieno siitä tulee. Mitkä ovat talon mitat? Täytyy näyttää pojille, jospa minä vihdoinkin saisin talon mihin alottaa oman nukkikseni :)
  Noita-akkakin jo odottelee oman pirtin lämpöä. T: Ihailijat Karviasta :)

  VastaaPoista
 4. Karviaan terkkuja! Talo on kooltaan 30 cm x 30 cm. Alahuoneen korkeus 27 cm. Katonharjaan n. 43 cm.

  VastaaPoista