tiistai 17. toukokuuta 2011

Leikkureita, leikkureitaJärjestelinpä kaikki kuvioleikkurini kahteen laatikkoon: lokerikkoon meni pienet leikkurit ja isoon laatikkoon kookkaat. Onpa muuten vaikeaa löytää sopivaa systeemiä erimallisten ja -kokoisten leikkurien säilytykseen! Isoille haluaisin myös aiheittaisen ja järjestelmällisemmän säilytystavan, mutta en ole keksinyt vielä ratkaisua. Ikään kuin Bloggergin sanoisi, että sekaisin ovat, koska ei suostunut kääntämään kuvaa vaakatasoon. Vinkkejä isojen säilytyksestä otetaan vastaan! Mieluusti sellainen ratkaisu, jonka voi nostaa pöydälle. Onko jonkin kauppaketjun valikoimissa sopiva säilytysratkaisu?

3 kommenttia:

 1. No sinullapa on leikkureita! Itse omistan vain puoli tusinaa, ja ne mahtuvat täydellisesti kirjoituspöydän laatikkoon.

  Askartelutilassa on tällä viikolla esitelty dvd-hyllylle käyttötarkoituksia, ehkä sellaiseen?
  http://askartelutila.blogspot.com/

  Youtubesta löytää kyllä monia ideoita leikkurien säilytykseen, varsinkin verhotangot ovat suosittuja. Mutta samalla idealla näköjään toimii kenkähyllyssäkin xD

  http://www.youtube.com/watch?v=KHEzC0nzo50&feature=related

  Toivottavasti sait näistä ideoita :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Sinihilkka linkeistä! En tiennytkään, että youtubesta löytyy vinkkivideoita askartelukamojen säilytykseen! Kiitos tiedosta!!!

  VastaaPoista
 3. Itselle tuli mieleen kalastus-, tai työkalupakki..? :)

  VastaaPoista