lauantai 29. tammikuuta 2011

Porin Nukke-, nalle- ja nukkekotitapahtuma

Tänään lauantaina oli Porin ensimmäinen Nukke-, nalle- ja nukkekotitapahtuma. Väkeä pyöri myyjien ympärillä ihan kivasti ja itsekin tein löytöjä. Oli kiva tavata paljon tuttuja alan harrastajia ja jopa nettituttuja. Ihana päivä siis!
Haa, tässä kuvassa olen minä kameran kanssa! Tapahtumassa kun oli näytteillä harrastajien tekemiä, nukkeja, nalleja ja nukkisjuttuja.

Ja tällaista minä ostin: Aviksen pajan Minna Talvilahdelta ostin rouhemateriaalia ja mielettömän ihanan mukitelineen satumaisine mukineen (Alakuvassa mukit tarkemmin aiheinaan: Ihmemaa Oz, Tuhkimo, Hannu ja Kerttu, Lumikki, Bremenin soittoniekat ja Kolme porsasta.). Johanna Järvenpäältä suloinen laukku, metallinen sateenvarjo ja punainen matto. Pirjo Rajasalolta ihana valkoinen liina ja kori. Kerttu Raunelalta kaksi pyyhettä. Eufrosyyneltä eli Seijalta kaksi seimikuvaelmaa. Kahden verkoissa olevan lasikuulan myyjää en muista.

Tästä tapahtumasta tulee todennäköisesti perinne tänne Poriin, joten varmasti ala saa lisää uusia innostuneita harrastajia.

1 kommentti:

  1. Oli kyllä ihana päivä :)
    Ja olipas kiva tavata, nyt osaan sitten yhdistää kasvot blogiin jos jossain muussa tapahtumassa tavataan :)

    VastaaPoista