sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Miniostoksilla Turussa

Hirvittävässä lumimyräkässä tuli sitten oltua Turussa. Mieltä lämmitti kuitenkin ihanat jouluostokset, joita tein. Turun Stockmannilla oli erikoinen kokoelma joulukuusenkoristeita, jotka olivat kuin tehtyjä minimaailmaan. Kuka nyt esim. polkupyöriä kuuseen laittaisi?! Isoista jäätelötötteröistä teen mainokset herkkukaupan eteen. Hopeiset isot ruukut tulevat itämaiseen palatsiin lattiaruukuiksi. Ballerina saa oman tanssistudion.
Indiskasta ostin riikinkukon ja kultaisen peilin.


Kirpparillakin kävin ja mukaan tuli iso itämainen mies, joka kokonsa puolesta soveltuu itämaiseen Aladdinin palatsiin lampun hengeksi. Kolme somaa tyttöä löytyi myös, leluja , parit rasiat ja punaisia liinoja. Lisäksi ostin Presentosta askartelutarvikkeita.

2 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä! Itämainen mies näyttää yllättävän paljon lampun hengeltä xD Lelut ovat ihania, minä en olekaan nähnyt koskaan tuollaista puista lentokonetta vaikka laivoja ja vetureita omistankin.

    VastaaPoista
  2. Olit arvonnassa numero 13 ja sen numeron sisareni valitsi yhdeksi voittajaksi, ja muutenkin olisit saanut palkinnon kun bongasit lukeman 44444. Ilmoittele osoitetietosi, niin laitan pikkupaketin tulemaan

    VastaaPoista