lauantai 20. marraskuuta 2010

Iso Lundby ja muuta nukkisnannaa

Tässä viikolla löysin kirpparilta itselleni uuden nukkiksen (Tiedän, tiedän, projekteja on jo ennestäänkin..., mutta...), ison Lundbyn 1970-luvulta! Kunto oli sekava, mutta mitä väliä, kun itse sen remppaan mieleisekseni. Tämä on harvinaisuus, sillä en ole Porissa tähän törmännyt kuin kerran aikaisemmin, muutama vuosi sitten ja silloin harmittelin, kun en ostanut. Nyt ostin, ja hinta oli 25 euroa, mikä on mielestäni kohtuullinen tästä harvinaisuudesta. Taloon tulee jo viime jouluna saamani possupehe! He remontoivat tästä itselleen shabby chic -tyylisen putiikin, johon tulee paljon pastellivärejä ja kulahtanutta sisustustyyliä. Myyntiartikkeleina sisustustavarat ja ja herkut. Lisäksi yläkertaan parvekkeen viereiseen huoneeseen tulee kahvio.Kirpparilta olen ostanut myös mm. jouluisia kuusia...

... ja helmiä.Eilen olin Tampereella kädentaitomessuilla. Taas oli vilinää ja vilskettä. Sieltä ostin mm. minilasieläimiä, kukkia, kaksi lammasta ja kaksi kivaa nauhaa...


...Kaksi nukkekotikirjaakin ostin. Tämä eka kirja on ihan uusi ja sisältää kosolti huonekalujen kaavoja. Toinen kirja kertoo kuningattaren nukkekodista Englannissa.
Lisäksi ostin monta kivaa kuvioleikkuria sekä paperiaskartelua että minitöitä ajatellen. Hieno oli reissu ja taas kannatti käydä!

5 kommenttia:

 1. Ooh, kylläpä löysit aarteita sieltä kirppikseltä! Sitten taas remppaamaan :D

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä, tuo Lundbyn kartanomalli on kyllä unelma :)

  VastaaPoista
 3. Uskomattomia löytöjä taas. Tuo vanha lundby on kyllä suurenmoinen kaunistus. <3 I love it.

  VastaaPoista
 4. Siis niin ihana nukkekoti löytö!! Oliko siinä semmosta "etuseinää" kuin sulkemaan tuon talon? Millaisia kirppareita teillä oikein on kun tuommosia ihanuuksia, isoja ja pieniä, löytyy!!?

  VastaaPoista
 5. Leena: Ei ollut etuseinää. Juu, on isoja ja pieniä kirppareita!

  VastaaPoista