sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kirppareilta ja rompetoreilta

Olen aina silloin tällöin näin kevään mittaan tehnyt vaikka mitä kirppislöytöjä, mutta en ole jaksanut ja muistanut päivittää niitä tänne. Tässä kuvia joistakin viime aikojen ostoksista. Ylimmässä kuvassa tämän päivän rompetoriostokset minien osalta. Kuvassa iiiiso pala  ruohomattoa, joka oli oikeastaan osa minigolf rataa. Muovinen golfreikäalusta roskikseen ja ruohomatto talteen. Siitä saa ruohoa aika moneen minipuutarhaan. Maksoi vain 3 euroa! Korunosista saa mm. viuhkoja. Valkoiset pyörylät on sopivia pöytäliinoiksi. Sitten oli esittelykansio täynnään ihania fleece-palakankaita. Löytyi myös perusvanerinen divaaniraakile jatkojalostusta varten.
 Eilen löytyi eräältä pihakirpparilta porilainen maitotonkka! Vaaleanpunainen lastenpyörä ja Lundby-kalusteet ovat aikaisemmalta kirppisostokerralta, samoin hieno rouva.
 On löytynyt  myös materiaaleja ja kenkiä joka lähtöön...

perjantai 3. toukokuuta 2013

Kevään löytöjä

Hiljaiseloa on ollut mineilyissä ja muissa askarteluissa, kun tämä oikea 1:1 elämä pitää kiirettä yllä, eikä kädetkään ole antaneet myöden askarteluille, kun on ollut kaikenlaista vaivaa. Kuvassa osa kevään kirppislöydöistä. Itämainen sermi on hieno löytö, samoin nypläävä nainen ja minipalapeli. Kuvassa myös koottavia kalusteita, kupariastioita (niitä on paljon enemmänkin erilaisia, mutta otiin kuvaan vain muutaman), minitalo ym. Kaikki löydöt muistaakseni Porin kirppareilta.