maanantai 31. lokakuuta 2011

Liimaustalkoot käynnissä

Piparkakkutalo etenee! Ikkunat ovat nyt paikoillaan, samoin ikkunoiden puitteet. Seiniin on alkanut ilmestymään "pipareita" ja oven yläpuolella on katos. Tavoitteena on tehdä sellainen noidan talo, joka näyttää samalla kertaa sekä aidolta metsämökiltä että piparkakkutalolta! Ei siis mikään helppo tehtävä... Ja projekti jatkuu...


Seinä saa "piparikiviä".


Noita vaanii Hannua ja Kerttua.


sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Uusi saha ja uusi uimahalli

Eilen oli hieno päivä! Kultamuru sanoi, että ostettaisko mulle uusi kuviosaha? No, käytiin sitten kaupassa katsomassa ja eikä aikaakaan, kun tulimme Proxxonin lehtikuviosahan kanssa kaupasta ulos! Nyt olis sitten vanha lehtisaha myynnissä halvalla. Merkkiä en muista, mutta ostettu aikoinaan Talousmarkasta. Minut tuntevat ja sahasta kiinnostuneet, yhteyksiä. Vain nouto paikanpäältä täältä Porista.


Uusi lehtisahani: Proxxon DSH
 Lauantaina meillä oli myös mahdollisuus päästä ilmaiseksi tutustumaan Porin uuteen uimahalliin. Hieno paikka oli, ja meikäläinen viihtyi etenkin monissa erilaisissa vesihierontapisteissä. Vain yhden kerran uskalsin käydä liukumäessä... oli se niiin hurja!

Ja ajatukset pyörivät piparitalossa...

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Piparkakkutalo etenee

Muistattehan vanerisen talon, josta on tulossa piparitalo. Nyt on vauhti päällä, sillä pitäisi saada talo jonkinmoiseen kuntooon erään askartelukaupan jouluiseen näyteikkunaan. Keskityn nyt vain talon ulkokuoreen, sillä aikaa on vain vähän yli 3 viikkoa ja siinä ajassa ei ihmeitä tehdä. Tästä se lähtee... ja kova urakka on vielä edessä, jotta satumainen piparitalo on valmis.

Piparkakkutalon noita yrittää jo vikitellä Hannua ja Kerttua, vaikka talo on saanut vasta pohjamaalin.


Talossa on huone ja ullakko. Tähän hätään en sisusta taloa sisältä. Tein vain pohjamaalauksen.

Savupiippu on tehty talouspaperirullasta.



Ullakolla on vihreälasinen ikkuna ja ovi kuin sokerihuurretta. Ikkunalasit puuttuvat vielä.

Ja projekti jatkuu...!