sunnuntai 21. elokuuta 2011

Edelleen kirppareilta

Porista löytynyttä: iiihana ruusuinen huvimaja...

... kangasta ja puumateriaalia, puutarhatonttu ja korviksista viuhka-aihioita...



... toinen huvimaja, ja pikku lyhty, puumateriaalia, mattoja, enkeli, kaappikello ja lappalaisnuket kera kelkkojen. Lisäksi ilmainen kuvioitu vaneri vaikka kattomaalaukseksi.



Harjavallasta: kaksi nukkea "Lumivalko ja ruusunpuna" ja helmimateriaalia.


Kokemäeltä: pellejä ja palloja, pieni enkeli ja kakunpala vaikka herkkukaupan mainokseksi.


keskiviikko 17. elokuuta 2011

Ei mitään uutta

Oi, voi, kun 1:1 -elämässä on niin paljon puuhaa, ettei ehdi keskittymään nyt minijuttujen tekoon... Sentään joskus kerkiää käymään kirpparilla, ja eilen löytyivät nämä.



Tämä korkea kaappi on aika erikoinen. Sopii mielestäni johonkin kauppaani niin, että ovet ovat selkosen selällään, ja hyllyt täynnään tavaroita.


sunnuntai 7. elokuuta 2011

Loimaa ja Pori



Lauantaina käytiin Loimaan rompetorilla. Myyjiä oli satoja, mutta itse en löytänyt paljonkaan ostettavaa. Ihanin ostos oli nukkekokoinen Tiheikön väki -kahvikuppi pullalautasen kera. Lisäksi ostin materiaalia, kärrynpyörän ja pienen kolmiosaisen rasian.


Tänään Porin torikirpparilta löytyi 2 nukkea, joista toinen on keiju. Aion tehdä niille vähän isommat boksit nukkekokoon. Lisäksi löytyi "kukkaruukkupyörä" ja parit kristallikruunut. Isokokoisen Maria-patsaan sijoitan sisustusliikkeeseen.





keskiviikko 3. elokuuta 2011

Eilisiä kirppisostoksia

Kirppareilta löytynyttä: parit huonekalut ja tauluja.


maanantai 1. elokuuta 2011

Mansikkakaappi

Viime aikoina olen tuunannut tällaista jännän kannun muotoista kaappia. Kaappi oli alun perin haalean keltainen, ja ostin sen jo viime syksynä Porista kirpparilta. Mansikka-aiheen kaappi löysi ikkunastaan olevasta mansikan kuvasta.


Projekti lähti liikkeelle tästä hailusta värimaailmasta.



Kaappi alkuperäisessä asussaan.



Krakeloin pinnan punamultaisen värin avulla vanhahtavan näköiseksi. Samalla kaapin tunnelma muuttui mansikkamaisemmaksi.



Sitten kaappi sai "kermavaahtokuorrutteen" ja sisälleen raitakangasta ja mansikankuvia.



Nukkekoti ja Lelusta jo aikoja sitten ostamani mansikka-astiat tulevat esille tähän kaappiin. Aiheen ympärille pitää kehittää kuitenkin joku satumainen juju ja astioiden esilletuomiseksi myös jokin jännä ratkaisu.






Kaapin oveen on tulossa pitsiverhot. Jossain välissä pitäisi tehdä mansikkakakku ja vaikka mitä... Ja projekti jatkuu...