lauantai 30. huhtikuuta 2011

Japanilaisen puutarhan paluu

Muistatteko Mariko-sanin japanilaisen puutarhan, joka oli vuodatuksen puolella? Tässä linkki. Sittemmin puutarha hautautui muiden projektien tieltä ja etsi paikkaansa. Eilen löysin kirpparilta mielettömän kaapin, jonka kahdella sivulla on seinät ja kahdella sivulla lasiovet. Heti näin mielessäni kaapin täynnään vaaleanpunaisia kirsikankukkapuita, kaarisillan kaartuvan veden yli, kivikkoa, ikivihreitä kasveja ja taustalla vaaleansinisen taivaan tulivuorineen... Tämä oli se kehys, jota tämä projekti tarvitsi. Bonuksena kaapissa on jo paikka sähkövalolle, joten saan kaappiin ihanan valaistuksen.


lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kokemäen rompetorilla

Olipa kiva ilma, kun käytiin Kokemäen rompetorilla. Tälläkin kertaa siellä oli piha täynnä myyjiä, ja aarteita tarttui mukaan! Isosta kahvipannusta tulee uusi projekti ;) Ostin myös muutaman erikokoisen laatan, kynttiläpidikkeitä tarjoilumaljoiksi, puuarkun, kaksi Ari-tehtaan nukkea (Hinta vain euron kappale!) tulevaan satumaiseen projektiin ja kasan kullanvärisiä miniatyyrejä.
Rompetori oli Tuohitori-kirppiksen pihamaalla, joten pihan kiertelyn jälkeen suuntasin sisälle ja sieltä ostin puutappeja, pari keramiikkaruukkua ja Barbie-astioita.
Kotimatkan varrella tuli käytyä vielä Ulvilan kirpparilla, josta mukaan tuli ovinuppeja (=kakkulautasia), kaksi pikkuruista kahvipannua ja vanha vähän isompi nukke, josta saa oivan hahmon nukkiskokoa isompaan projektiin.

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Vanhoja Lundby-kalusteita kirpparilta

Löysin tänään kirpparilta pussillisen vanhoja Lundby-kalusteita. Osa näistä menee possujen hallinnoimaan kirpparilta ostamaani Lundby-taloon (josta tulee kauppatalo), osa menee omaan lapsuudenaikaiseen talooni.