keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Pari ostosta

Kirppareilta löytynyttä: viuhkasta saa paljon materiaalia, kivat nallet, vesikannu, enkelit, kahvimylly ja pottamainen kippa...
... lääkerasia, josta saa lääkekaapin, jääkaapin ja vaikkapa karkkikauppaan irtokarkkilaareja...
... iso pussillinen mitä erilaisempia kasvi- ym. materiaaleja.

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Maarulta aarteita

Huomasin netissä ikävän uutisen, että Maaru lopettaa nukkekotiharrastuksensa ja myy nukkistavaransa pois. Tänään kävin hänen luonaan ja ostin aika kasan ihania nukkisjuttuja!


Näin ei hänen aarteensa joudu hukkaan! Tavaroissa oli sekä ostotuotteita, että hänen itsensä tekemiä juttuja, että muilta saatuja mm. swapeista. Minit jatkavat elämäänsä nyt uudessa kodissa!

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Iso projekti valmistuu vähitellen

Siivoaminen ja askartelutarvikkeiden järjestely on aikaa vievää puuhaa. Viikkotolkulla olen järjestellyt tarvikkeitani ja vieläkin työ on kesken. Olohuoneen lukunurkkaukseni olen kuitenkin saanut raivattua keväisen ihanaksi paikaksi, jossa voi kipristellä varpaitaan uudessa vaaleansinisessä lampaantaljassani samalla kun voi selata nukkis- ja askartelukirjoja. Alakuvassa sama nurkkaus vain jokin aika sitten, kun olin kasannut siihen kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä!!!! Vielä on siis tämä projekti kesken. Kunhan saan nämä siivoilut valmiiksi, niin pääsen vihdoinkin aloittamaan taas minien tekemisen. Voi, kun odotankaan tuota aikaa!
Tässä hyllynmitallinen nukkekotikirjoja odottaa siivoilujen valmistumista!

Viime aikojen ostoksia

Tässä joitain viime aikojen kirppisostoksia: pitsiä, tauluja, korun osia...
... tsuppari-pyörä, maalausteline, lyhty, lintuja, kori...

... levyjä vaikkapa pöydiksi, pullia (täytyy tuunata), kori ja liina...


... kukkamateriaalia ja nauhoja...

... yksi uuni lisää kokoelmaani, huonekalujen runkoja, taulun kehys, isohko soitin ja lasipöllö. Kaikenlaista muutakin on tullut ostettua, mutta en ole jaksanut kuvata kaikkea.

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Pieniä löytöjä


Askartelunurkkaukseni siivoilun lomassa tuli käytyä kirpparillakin: löytyi ihanat valkoiset vauvanvaunut, pulloja Aladdinin palatsiin, kukkia ja lastuja.

Pretty Prints

Viime viikon perjantai oli onnen päivä, sillä silloin sain omakseni tällaisen pienen tapettikirjan! Jo kaksi vuotta sitten selailin kirjaa eräässä sisustusliikkeessä ja ihastuin sen miniatyyrikuoseihin. Kaksi vuotta siis odotin, kunnes tapettikirjasta ei enää voinut tehdä tilauksia, ja sain kirjan itselleni.
Kirjassa on ruusuja ja muita kukkia, raitoja, ruutuja...

... ja Toile-tapettia on eri väreissä!

Vihdoinkin pääsen tapetoimaan sisustuskauppojani ja muita!