maanantai 30. elokuuta 2010

Kukkaköynnös


Tein vielä kukkaköynnöksen, kun kerran vauhtiin pääsin. Taustalla olevaan lyhtyyn sijoitan sitten näitä itsetehtyjä kukkia, ainakin osan.

Uusi "rautalankakasvi"

Taas syntyi uusi kasvi rautalangasta ja paperilehdistä, jotka leikkurilla leikkasin. Lisänä pikkuruisia valkoisia kukkia kopiopaperista.Tässä kaikki kolme rautalankakasvia, jotka olen tehnyt.

sunnuntai 29. elokuuta 2010

... ja taas kirpparilta

Tänään löytyi kultaisia vetureita, kynttilöitä, pullo, pyörä, minitalo, jouluinen koriste, lasista "aitaa" (oikeasti lautasliinapidikkeitä) ja ruusukangasta.

lauantai 28. elokuuta 2010

Kirppari siellä, kirppari täällä

Nyt on tullut kierrettyä kirppareita siellä ja täällä. Tänään olin Kangasalalla rompepäivillä ja sen jälkeen muutamilla Tampereen kirppiksillä. Siltä reissulta löytyi mm. juttuja joulukauppaan, hautakammioon vesilähde (oikeasti se on tuhkakuppi!), kalusteita, roskis, hieno ruusutaulu, Lundby-nukkeja ym...

... lisäksi aika kasa pitsinauhoja, pikkuruistakin pienempiä joulukelloja (pussissa nauhojen keskellä)...


Kokemäeltä, Harjavallasta ja Porista puolestaan on mukaan tullut mm. metallisulkia, joista tulee hienoja sulkakyniä, matto, erilaisia materiaaleja...

... mm. lankaa, pumpulia ja jännä lasinen kupu, jossa pohjalla reikä (Siihen saisi tehdyksi vaikka pienen kukka-asetelman sisälle)...


Ja Porista vielä taas kerran yksi kynttilälyhty, thaimaalainen itsekoottava miniatyyritalo materiaaleineen ja ohjeineen (Harkitsen kyllä, josko materiaalit käyttäisi omiin projekteihin.)
ja paperisia (!) "olkia" aika kasa. Mielenkiintoinen materiaali työstettäväksi. Mukana oli ohjeet erilaisiin olkitöihin.

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Ruusupuu

Jo toinen miniaskartelu tänään! Valmiista kukka-aihioista koostin ruusupuun.

Puuntaimi



Vihdoinkin jotain itsetehtyä! Sain raivattua askartelupöytäni niin siistiksi, että pääsin lopultakin askartelemaan. Ja ensimmäisenä syntyi puuntaimi, joka on todennäköisesti tammi. Puun tekeminen oli todella hauskaa ja yllättävän helppoa, joten jatkossa teen varmasti monia muitakin puita ja kasveja. Lehti- ja kukkaleikkureita olenkin ostellut sitä silmälläpitäen!

maanantai 23. elokuuta 2010

Erikoinen kangaslöytö ja muuta

Perinteiseltä viikonlopun kirppiskierrokseltani löytyi tällainen erikoinen "valokuvakehyskangas", johon olisi oikeasti tarkoitettu laitettavaksi valokuvia. Miniatyristille kankaasta on materiaalia moneksi: siitä saa mattoja, peittoja, seinätekstiilejä, boordeja... Ja maksoi vain 0,50 €!

Lisäksi löytyi Raija Pesun "Isoäidin kauniit käsityöt" -kirja, shamppanja-pullo, ruukku, söpöjä pingviinejä ja muuta kivaa...

... sekä minikukkia.

torstai 19. elokuuta 2010

Pormestarinluodon markkinoilta

Asuinpaikkani, Porin Pormestarinluodon markkinoilta ostin eilen nämä minit. Sää oli aamulla hirveä kaatosateineen, mutta iltapäivällä, kun markkinat alkoivat, oli aivan selkeää ja lämmintä. Onneksi, sillä kirppismyyjiäkin uskalsi sitten tulla paikalle.

tiistai 17. elokuuta 2010

Edelleen kirpparilta



Kirppislöytöjä nämäkin. Sunnuntaina oli tyttären rippijuhlat, joten en ole kerinnyt päivittämään blogia. Ylemmässä kuvassa on muistaakseni perjantaisia ostoksia. Alemmassa kuvassa tämänpäiväisiä. Tuo maapallojuttu on aika iso (paljon isompi kuin se perinteinen teroitinmaapallo). Olkityö-kirja vaikutti hurjan mielenkiintoiselta.

sunnuntai 8. elokuuta 2010

Kirppareilta, kirppareilta...

Minä taidan olla hyvin tylsä ihminen, kun en ole viime aikoina esitellyt täällä muita kuin kirppislöytöjäni. Ja sama tahti jatkuu nytkin! Nyt on vuorossa Loimaa - Pori -kaksintaistelu ostosten suhteen. Eilen nimittäin tuli käytyä ensimmäistä kertaa Loimaan rompetorilla, ja huh, kun se oli massiivinen kirppistapahtuma. Myyjiä oli varmaan satoja! Kesti kolme tuntia, ennen kuin sain kierretyksi alueen edes kerran jotenkuten läpi! Tapasinpa Malmströmin Marian ja Esankin siellä myymässä! Harmitti hieman, kun tuli alueelta kiire pois, kun valtava ukonilma iski. Pari sataa metriä ennen autolle pääsyä, sade saavutti ja kasteli likomäräksi. Taivas salamoi hurjasti. Tuli siinä myyjillekin kiire korjata tavarat pois. Mutta muuten oli antoisa matka; paljon tuli pientä nukkistavaraa ostettua. Yläkuvassa mm. itsetehtyjä kattokruunuja ja lampetteja, sekä vanha piano, kaappikello ja kaappi...
... ihannaisia virkattuja kukkakoreja, pulloja ja muuta...

... vanhoja kalusteita ym...

... ja lisää kalusteita.
Tänään Porista tein sitten kirpparilta jymylöydön: nukkekotikaapin! Tällaista en ole ennen täällä päin nähnytkään. Onneksi se on sisätiloiltaan valkoinen, joten sen voi sisustaa mielensä mukaan. Harkinnassa on, että teenkö siihen nukkishuoneita, vaiko vain tavaroille säilytyskaapin.




Sitten Porista löytyi torikirpparilta akvaarioon tarkoitettuja rekvisiittoja, mutta minä teen niistä uuden Salaisen puutarhan kreikkalaiseen tyyliin...


Ja paljon muutakin löytyi, kuten kahdesta alemmasta kuvasta voi päätellä.



Kirppareilla kannattaa poiketa!

tiistai 3. elokuuta 2010

Ihanainen kasvihuone


Älkää nyt kyllästykö, sillä taas on vain kirppisostoskuva. Tänään ostin erikoisen "kasvihuoneen", jossa on osa seinistä avonainen. Tähän saa tehtyä hienon puutarhahuvimajan. Lisäksi mukaan tarttui pari mansettia, ruukku ja koriste.

maanantai 2. elokuuta 2010

Viikonlopun kirppisostoksia

Värikkäitä lintuja, päivänvarjoja ja muuta hienoa...

... ruukkuja ym...

... materiaaleja...

...marmoroituja laattoja...


... ja faaraon kuva hautakammioon.