tiistai 27. lokakuuta 2009

Yksisarvinen puutarhan valoissa




Illan hämyssä yksinäinen yksisarvinen piipahtaa Aladdinin palatsin puutarhassa katsomassa sinne tullutta ihmeellistä valopensasta.
Unicorn and the lights of the garden.

maanantai 26. lokakuuta 2009

Pitsejä, pitsejä

Tällaisen laatikollisen pitsejä löysin eilen kirpparilta! Ensin aloin katselemaan laatikkoa ja kaivelemaan sieltä itselleni jotain, kunnes huomasin, että koko laatikko kaikkine ihanuuksineen oli yhdessä myynnissä. Tästä saa pitsiä minitöihin, 1:1 sisustukseen ja vaikka mihin...
... oli pientä ja leveää pitsiä...

... puuvillapitsiä ym. ...


... samettinauhoja, pakettinauhoja ym.



lauantai 24. lokakuuta 2009

Vielä vähän väriä maisemaan


Vielä maalasin taustaan joitain sävyjä... Eilen löytyi kaupasta puutarhaan sopiva ja sopivasti naamioitu valaistus - oksia, joiden välissä on ledejä. Ne on sitten helppo "istuttaa" puutarhaa valaisemaan. Puutarhaterassista tulee vehreä ja runsas.

keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Aladdinin palatsin taustamaisema

Palatsin taustamaisema on nyt sitten valmis! Ikävästi tuo taustan palatsi heijastaa, mutta eiköhän tästä jotain selville saa. Lisäksi illan pimeys ja salama vaikuttaa väreihin.

Background is ready!

Ja maalaaminen jatkuu...

Pikku hiljaa alkaa tausta hahmottua...

And I paint and paint...

tiistai 20. lokakuuta 2009

Illan hämärässä maalauksen alku

Vihdoinkin on tullut aloitettua Aladdinin palatsin taustamaiseman maalaus. Seisaaltaan maalaaminen ei ole mitenkään mukavaa, kun toista kantapäätä vaivaa jo toista kuukautta tulehdus. Maalausvietti vei kuitenkin voiton. Miten ihanaa onkaan pitkästä aikaa oikein antautua värien vietäväksi ja tehdä värikylläinen työ. Tätä tunnetta rakastan!

Finally I start paint background of Aladdin palace.

maanantai 19. lokakuuta 2009

Viime viikon ostoksia

Viime viikolla kippiksiltä ostin nämä minit.

perjantai 9. lokakuuta 2009

Löytöjä eri päiviltä





Harvakseltaan olen viime päivinä päässyt liikkumaan ja kirppareille. Tässä eri aikoina ostettuja löytöjä. Alimassa kuvassa eiliset löydöt. Taas yksi uuni löytyi, vähän eri mallinen kuin edelliset (pyöreämpi) ja hinta 2 euroa.