torstai 30. huhtikuuta 2009

Vappuaaton ostoksia

Tätä taloa en voinut vastustaa, kun sen näin jokin päivä sitten kukkakaupassa. Vasta tänään pääsin ostamaan sen. Taloja oli kahta kokoa ja tämä on niistä isompi. Lasit saa halutessan pois.


Suomalaisesta kirjakaupasta tilaamani nukkiskirja saapui myös tänään. Aivan ihastuttava roombox-kirja houkuttelevine kuvineen ja ohjeineen. Ranskaa en osaa, mutta kuvat puhuvat puolestaan.

Ja yhdellä kirpparilla kerkesin vielä käymään , ja sieltä nämä hienot napit, jotka ovat kuin tarjottimia/lautasia.

Hyvää Vappua!

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Jo toinen tunnustus tänään

Tämän blogitunnustuksen sain Piipalta. Kiitos!

Taas kirpparilta


Jaaha... tämä on varmaan aika tylsää, mutta taas kirppisostoksia tältä päivältä: vaivaisukko, englantilainen postilaatikko (oikeasti tee-purkki), muutama nätti maljakko, vanha laiva, kultainen kehys (josta saa ikkunankehyksen), silkkikukkia ja läpinäkyviä putkiloita.

Timantti-tunnustus


Sain Raija Maulalta tällaisen suloisen tunnustuksen. Kiitos! Ja hyvää kesän odotusta kaikille lukijoilleni.


keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Taikurien talo ja muuta pientä

Siis ei tästä tule mitään... joka kerta kun menen kirpparille, mukaan tarrautuu miniä. Tällä kertaa pari tuohikippoa, pari possun kuvin somistettuja kippoja, minihuulipunia (joissa on läpinäkyvät hylsyt), pari minikirjaa ja minimatto. Ja Mysi Lahtisen nukkekotikirja "Taikurien talo"! Siis mikä harvinaisuus! Kannattaa siis kiertää kirppareita.

tiistai 21. huhtikuuta 2009

Vielä kerran kirpparilta


Ja jotta kävisi oikein tylsäksi, niin taas yksi kirppisostoskuva. Ristipistotalulut olivat ihana löytö.

sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Porin kirppareilta

Tänään oli vuorossa Porin kirpparikierros eli kävin Hyllymeressä, Sisätorilla ja Vähärauman kirppiksellä. Kaikista löytyi jotain. Napeista tulee kulhoja, ja musta kynttilälyhtytalo saa uuden maalin.

lauantai 18. huhtikuuta 2009

Kylmän tuulisen päivän minit




Olipahan arktisen kylmä viima, kun kävin tänään kirppiskierroksella Kokemäen Rompetorilla ja Tuohitorilla sekä Porin Majakassa. Näistä siis yllä olevat ostokset.
Kunkin kuvan herkut: Ensimmäisessä kuvassa tykkään erityisesti oluttynnyristä, jossa on kolpakot mukana. Toisessa kuvassa pahvilaatikossa olevat ruusukkeet ovat herkkuja tuleviin hattusommitelmiin. Kolmannen kuvan söpöläinen on pieni hiiri.

perjantai 17. huhtikuuta 2009

Postin tuomaa

Vasta pari päivää sitten tilasin Doloresilta tämän ihanan minisatsin, ja nyt se jo tuli! Hyvää ja nopeaa palvelua! Paketissa oli kiinalainen sermi, Reutterin astioita, lasipullo ja kulho, kuparivuokia ja paperilautasaihioita. Lisäksi mukana oli 2 helmisydäntä kaupanpäällisyllärinä. Kyllä nyt näitä kelpaa hypistellä!

maanantai 13. huhtikuuta 2009

Toinen sorvausharjoitus


Tällainen pylväänpää syntyi tänään pienenä sorviharjoituksena.

Ensimmäinen sorvausharjoitus

Talvella Nukkekoti ja lelu -liikkestä ostamani minisorvi joutui vihdoinkin tositoimiin eilen (Ulkona oli +15 astetta lämmintä, joten autotallissa tarkeni puuhailla.). Harjoituskappaleena oli pätkä harjanvartta. Mitään mielikuvaa siitä, mitä kappaleesta tulee, ei ollut, vaan vain harjoittelin eri muotojen tekemistä. Tämä nyt voisi olla vaikka pylvään pää, kukkaruukun alusta tai muu vastaava. Kunhan saan kolmileukaistukan, niin pääsen myös tekemään kulhoja, vateja ym.

Sorvaaminen oli tosi hauskaa! Näistä kun voi tehdä ihan, mitä haluaa, maalata ja koristella ne mielensä mukaan. Taas yksi uusi hurahdus siis!

perjantai 3. huhtikuuta 2009

Mini-ihanuuksia



Eilen saapui tilaamani Christine-Léa Frisonin ihastuttava kirja. Niin paljon olin netistä lukenut siitä kehuja, että oli pakko tilata, ja kirja osoittautui maineensa veroiseksi. Täytyy kyllä sanoa, että tähänastisista tutustumistani miniatyyrikirjoista tämä on kyllä kaunein. Lisäksi kirjassa on vieläpä ohjeita hurmaavien huonekalujen ym. tekoon.
Sininen hajuvesipullo on tämänviikkoinen kirppislöytö, jonka oikeutettu paikka on itämaisessa palatsissa.