sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Pariisilainen neito ja pullo



Oh, la, laa.. Hieno neiti Pariisista (ainakin hatturasia on Pariisista) ja neito itseasiassa kirpparilta, samoin punainen pullo. Nämä minit löysin tänään vitivalkoisen Porin kirppareilta. Luonto oli kuin jouluisesta postikortista lumesta notkuvine oksineen ja kinoksineen.

perjantai 27. maaliskuuta 2009

Mereen uponnut mies

Jokin aika sitten Tampereen Nukkelasta ostamani mies-nukke (Violetin mies Adam) on nyt "Vaahtohelmien meressä" laivasta uponneena, mutta merenneidon avulla hengissä olevana.
Siellä hän istuu huikaisevassa sinisyydessä laivansa kalusteiden ja tavaroiden ympäröimänä. Hänen on kuitenkin hyvä olla, sillä merenneito pitää hänestä huolta. Joskus kuitenkin ikävä valtaa hänen mielensä, kun hän muistelee maanpäällistä elämäänsä Violetin miehenä.

keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Miniostospäivä

Edit. 16.3. Kommenteissa pyydettiin kuvaa pupulaatikon taustasta. Tässä tämä. Ja koska en osaa muokata tekstejä täällä bloggerissa, niin kuva pujahti automaattisesti tänne ylös, vaikka halusin sen tämän jutun loppuun. No, kelvatkoon...


Viime lauantaisen mineilyostospäivän lisäksi tänään oli myös antoisa päivä. Kahdelta kirpparilta löytyi tällainen määrä miniä (yläkuva)! Lisäksi Askarteluliike Vitriiniin oli tullut taas uusi nukkislähetys, joten sieltä ostin nämä (alakuva). Ihana päivä siis!



tiistai 10. maaliskuuta 2009

Tarjottimet

Ulkona takatalvi, joten mieltä virkistämään tein kaksi keväistä tarjotinta lautasliinatekniikalla. Toisen pohjana pahvilautanen, toisen pohjana suklaarasian kolonen.

lauantai 7. maaliskuuta 2009

Terveisiä Tampereelta



Olipahan vilinää, kun olin tänään Taikasormet kädentaitomessuilla ja nukkekotimessuilla Tampere-talossa. Lisäksi kerkesin piipahtamaan Tampereen keskustassa mm. Nukkela-liikkeessä. Messuilta ostin mm. Wooperin astioita, Doloresin nauhoja ja Nukkelan pensaita. Lisäksi ostin Eija Sirjosen minikirjan, joka jäi kuvasta. Kaupungilta Nukkela-liikkeestä löysin Violetille vihdoinkin hänen hukkuneen miehensä(!), pari ruukkua ja tuuliviirin. Harraste-liikkeestä ostin muutaman kukkalaatikoksi sopivan aihion.


Alussa oli messuilla ihanan väljää tutustua paikkoihin, mutta pian oli valtava tungos. Muutamaan nettituttuunkin tutustuin mm. Piipaan (Pippurinen) ja Eliisaan Villa Ellasta.


Hieno oli reissu, ja taas sai paljon ihania ideoita!